Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Kraj berbe u Austriji znači izlazak novog seksi kalendara vinarki. Kuće Loimer, Hess i Wötzl u izdanju za 2018.

Svake godine kad završe berbe, počinje velika godišnja vinska atrakcija u Austriji. Proglašavaju se imena žena i djevojaka koje su ušle u Jungwinzerinnen Kalender, kalendar sa seksi fotografijama mladih austrijskih vinarki. Ovaj jedinstveni vinski pin-up osmislila je konzultantica dr. Ellen Ledermüller-Reiner. Izbor za prvo izdanje počeo je nakon berbe 2004. a izlazak kalendara s godinama je postao jedan od najpopularnijih godišnjih događaja u vinskom svijetu. Svake godine lansiranje novog izdanja koje na svoj način utjelovljuje veseli K+K vinski duh, prati gala večer u Beču i, naravno, poprilična pažnja medija i društvenih mreža. U kalendaru za 2018. među ostalima su Sandra Wötzl iz vinarije Wötzl, Nicole Loimer iz vinarije Loimer i Sabiki Hess iz vinarije Hess.

cover

Ovom idejom nisu oduševljene baš sve obitelji vinarki koje u svojim vinarijama i vinogradima poziraju u seksi rublju i kupaćim kostimima, ali one tvrde da je riječ o sasvim prikladnom i nadasve efikasnom marketingu za austrijska vina i prijava za fotografiranje nikad ne manjka. Nekome to moće izgledati neobično ili odbojno, ali projekt je pun duha i iskrenog veselja prema vinu.

Ellen Ledermüller kaže da je jedini cilj kalendara promovirati dinamičnost i vitalnost austrijske vinske scene. “Sama činjenica da se za fotografiranje svake godine prijavljuju žene i djevojke iz vodećih, tradicionalnih austrijskih vinskih kuća, dovoljno govori o njegovoj ideji”, kaže Ledermüller, “Kalendar vinarki toliko je tražen da već prije slanja fotografija u tisak imamo liste čekanja, a kopije iz proteklih godina su kolekcionarski primjerci.” Kalendar za 2017. je rasprodan a izdanje za 2018. izići će za nekoliko mjeseci. Cijena kalendara je 28 eura i može se kupiti na web stranici Kreative Consulting

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.