Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Gaggan Anand izaziva slavne svjetske kuhare da zajedno s njim kuhaju sa čilijem. Prva je Ana Roš

“Ako moram birati svoj omiljeni sastojak, ništa nije ravno čiliju”, napisao je najbolji azijski chef Gaggan Anand na svom instagramu otvarajući zanimljiv izazov. Anand, čiji je restoran Gaggan u Bangkoku tri godine zaredom proglašen najboljim azijskim restoranom, odlučio je izazvati neke od najboljih kuhara na svijetu da zajedno s njim naprave jela koja odaju počast čiliju, biljci koja je u različitim svojim varijantama održala generacije u Aziji, Americi i ostatku svijeta i danas je ponovno otkrivamo. Prva je izazvana chef Ana Roš iz Hiše Franko u Kobaridu.  “Da bi život bio uzbudljiviji, došao sam na ideju da neke svoje prijatelje (slavne svjetske chefove” izazovem da kuhaju sa mnom, i sa čilijem. Budući da dame imaju prednost, izazivam Anu Roš, lady in red, super skromnu i super inspirativnu i najbolju cheficu na svijetu za 2017., da kuha sa mnom. Bit će mi čast podijeliti svoju kuhinju s ovom velikom ženom. Kako se razvija ovaj challenge, možete pratiti na Instagram profilu Gaggana Ananda.

https://www.instagram.com/p/BUrkbbkhtez/?taken-by=gaggan_anand

Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

})