Mediji su mjesecima najavljivali otvaranje velikog triplexa u Tkalčićevoj, koji obuhvaća dva bara i restoran All Saints. Medijska je znatiželja bila opravdana, jer se radi o vjerojatno najvećem ugostiteljskom prostoru u glavnoj zagrebačkoj turističkoj ulici. Tvrdilo se među ostalim kako će se u All Saintsu izmjenjivati razne internacionalne kuhinje. Prva je bila najavljena španjolska. Kad smo prije mjesec dana pokušali ručati u All Saints, morali smo odustati jer nije bilo jelovnika, nije bilo ni najmanjih tragova španjolske kuhinje, a konobar je rekao da ne zna koja sve piva s goleme liste ustvari drže, pa nas je poslao na donji kat da sami provjerimo na šanku.
Budući da je riječ o ozbiljnoj investiciji, odlučili smo ovih dana pokušati još jednom. Nažalost, jednako neuspješno. Ovaj put nisno ni ušli u All Saints, jer nas je karta s dnevnim jelina odbila na dulje vrijeme. Na crnoj je ploči pisalo je: pržene lignje 35 kuna, lignje žar 35 kuna, hamby s pomritom 30 kuna, sarma pire 30 kuna i biftek 85 kuna. Naprosto, ne želimo jesti u restoranu u čije su uređenje uloženi milijuni, a koji prodaje smrznute glavonošce najniže kvalitete. Za kuhinju dostojnu loših studentskih kantina, momci iz All Saintsa mogli su otvoriti omanji štand. Takav bi prostor bio primjereniji njihovu dnevnom meniju. All Saints se, nažalost, uklopio u hrpu ugostiteljskog trasha u Tkalčicevoj i Skalinskoj ulici. Šteta.