Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U zagrebačkom hotelu Palace uskoro se otvara najekskluzivniji whisky bar u Hrvatskoj

whisky-bar

Hotel Palace na Zrinjevcu važan je dio identiteta centra Zagreba. Riječ je o povijesnom hotelu palači, koji u ovom desetljeću nažalost baš i nije bio u dobrom stanju, o čemu smo, uostalom, prije dvije ili tri godine pisali.

U zadnje se vrijeme situacija u Palaceu poboljšava: izrađuju se novi jelovnici i vinske karte, obnavlja se interijer, a za službenu hotelsku čokoladu mladi direktor Tomislav Kuliš izabrao je 62-postotnu Taman čokoladu s mješavinom začina (Taman su najsavjesniji mali čokolatijeri u Hrvatskoj). Kruna oživljavanja Palaceovih javnih prostora bit će otvaranje whisky bara u suradnji sa zagrebačkom tvrtkom Fine stvari, specijalistima za vrhunska i rijetka pića.

U Palaceovoj će se kavani postaviti dvije visoke vitrine u kojima će biti izloženo više od 120 uglavnom vrlo posebnih whiskyja , iključujući famozni Port Ellen i nekoliko single cask edicija. Takva će kolekcija rijetkih whiskyja učiniti Palaceov whisky bar uvjerljivo najekskluzivnijim i najozbiljnijim u Hrvatskoj. Jako je dobro što će samo središte Zagreba dobiti specijalizirani sadržaj visokog svjetskog ranga. Inicijaciju Palacea u svijet velikih whiskyja označit će festival Whisky Leaks koji se 11. i 12 .listopada održava baš u Palaceu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.