Sheratonov bar More nastavlja s brzom transformacijom u jedno od najatraktivnijih gradskih okupljališta. More je ovih dana uveo i happy hour. Ali ne bilo kakav happy our u stilu dva loša piva za jedno, nego otmjeni pjenušavi happy hour. Bar zagrebačkog Sheratona između 16 i 18 sati, kad traje happy hour, toči izvrsni šampanjac Duval Leroy za 11 eura za čašu, dok vrlo dobar međimurski pjenušac Solum Ružica proizveden klasičnom metodom, košta 6,50 eura.
Uz svaku čašu Duval Leroya ili Soluma gost može birati između tri ukusna snacka. Riječ je o pršutu San Daniele s kruškom, skuti s orahom i muštardom i srcu zelene salate s dresingom Cezar. Volite li klasična pjenušava vina, ovaj happy hour uistinu zvuči prilično neodoljivo i predstavlja značajan napredak u ugostiteljskoj ponudi u Zagrebu, osobito u kasno popodne u vrijeme kad se najmanje troši. Bilo bi zgodno kad bi popularni vinski barovi poput Cheese Bara ili bolji koktel barovi uveli sličan happy hour.
Logika je vrlo jednostavna; kad se happy hour ne bi isplatio, happy hour ne bi postojao kao veoma česta figura u ugostiteljstvu mnogih zapadnih zemalja na čelu s američkim i britanskim. Samo se treba sjetiti i gledati malo širu sliku, koja kaže da se povećana potrošnja na kraju uvijek isplati.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.