Tihomir Miletić, vlasnik Tača, veliki je obožavatelj prirodnih vina. Gospodin Miletić svojedobno je redovito pio Claijev pjenušac, o Gravneru i Podveršiču može razgovarati na relevantnoj stručnoj razini, a u Taču se među ostalim toči Lansonov biodinamički šampanjac sa zelenom etiketom. Stoga je sasvim logično da jedan od najomiljenijih zagrebačkih restorana organizira smotru prirodnih vina.
U ponedjeljak 18. studenog u Taču će se održati Tač of Natural, Salon prirodnih vina i fine hrane. Na Tač of Natural točit će se, među ostalim, Podveršič, Prinčič, Terpin, Gordia, Renčel, Dobravac, Šember i Tomac. Radi se uistinu o vrhunskoj selekciji vina s jakim autorskim pečatom. A hrana u Taču toliko je poznato ukusna da je više ni ne treba posebno predstavljati.
Tač of Natural, Salon prirodnih vina i fine hrane, spada među uzbudljivije vinske i gastronomske događaje u Zagrebu u studenom, mjesecu prepunom svih mogućih domjenaka, večera, prezentacija i vinskih festivala. Tač of Natural trajat će od 12 do 20 sati, cijena ulaznice je 80 eura
Vrhovec 140, Zagreb
18. studenog 2024.
12:00 – 20:00
Ulaznica: 80 eura
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.