Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Na jesenskom ciklusu AZRRI-jevih radionica za profesionalce predaju David Skoko, Luka Košir, Ante Udovičić i drugi

azrri-peric-prsut

Na novom ciklusu radionica za profesionalne kuhare koji već gotovo deset godina organizira Agencija za ruralni razvoj Istre, edukacije će održati David Skoko, Luka Košir, Ante Udovičić, Mario Čepek, Robert, Perić, Suzana Kvesić i drugi. Skoko, Perić i Čepek su dugogodišnji edukatori u ovom programu, dok Luka Košir, jedan od najvažnijh slovenskih chefova dolazi prvi put. 

David Skoko održat će masterclass o street food formatima i što većoj iskoristivosti plave ribe, Čepek će polaznicima pokazati tehnike i pravila pripreme eurpskih klasičnih jela poput ossobuca i tafelspitza koja postaju sve traženija u restoranima. Slastičarka Suzana Kvesić imat će dvodnevnu radionicu, dok posebnu pažnju privlači masterclas sAnte Udovičića iz bračkog Lemongardena, jednog od najboljih hrvatskih chefova s ozbiljnim stažom u vodećim svjetskim restoranima, koji će demonstrirati pristup i tehnike kreativne gastronomije. Na istu temu radionicu će održati i Luka Košir, chef i vlasnik restorana Grič, pionira radikalne održivosti u slovenskjo gastronomiji. 

Robert Perić održat će dvije radionice, jednu posvećenu tjesteniama od raznih vrsta brašna i drugu o čokoladnim bombonima s lokalnim proizvodima.  Jedna radionica, koju će održati Sanja Krmtpotić, bit će posvećena jednoj od najvećih tema hrvatske resetoranske industrije, zadržavanju zaposlenika i gostiju. 

AZRRI ove godine uvodi i novu temu, radionicom predsjednice udruge senzoričara Gustus Blanke Sinčić Pušić . Radionica će polaznike učiti senzorici suhomesnatih proizvoda, točnije istarskog pršuta kao jedne od najvažnijih tradicijskih namirnica u Istri. Radionica se neće održati u AZRRI-jevoj kuhinji na Gortanovu brijegu kraj Pazina, već u Tinjanu tijekom festivala pršuta ISAP 17. listopada.  

Ove godine polaznici koji upišu dvije ili više radionica dobivaju besplatnu radionicu na temu maksimalne iskoristivosti namirnica. To znači da mogu birati između tri radionice koje se u ovom ciklusu bave tom problematikom  Sve detalje o radonicama zainteresirani mogu pronaći OVDJE 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.