Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Novi Franko’s Pizza & Bar otvara se 25. listopada u zagrebačkom HD kvartu

frankos4

Velika zagrebačka građevinsko investicijska tvrtka VMD, najpoznatija  po projektima Park Kneževa i Strojarska, u zadnje je tri godine u istočnom Zagrebu podigla i HD kvart. HD u ovom slučaju ne znači high definition nego Heinzelova i Darwinova. HD kvart omeđen je Heinzelovom ulicom i ulicom Charlesa Darwina.

Riječ je o zgradama s luksuznim stanovima i poslovnim prostorima u neposrednoj blizini Veterinarskog fakulteta i Donjih Svetica, dijela grada koji baš i nema najsjajniju reputaciju. No, mnogi poslovni prostori već su popunjeni, otvoreno je par kafića i srednje veliki Konzum, a sada u HD kvart dolazi i novi, drugi Franko’s Pizza & Bar.

Novi Franko’s otvara se u petak 25. listopada navečer. Fran Župić, vlasnik 14. najbolje pizzerije u Europi (izvan Italije) dugo je pripremao projekt u HD kvartu: kuhinjska je oprema kupljena još prije ljeta, renderi interijera bili su gotovi negdje u lipnju a u zadnjih su se par mjeseci razvijale recepture za nove pizze. Jedna od novih pizza bit će predstavljena na otvorenju. Dolaskom Franko’sa u HD kvart, to će novo peščeničko naselje dobiti relevantan i široko poželjan javni sadržaj.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.