Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

OKUS ZLATA Gimnastička legenda Simone Biles otvara tex-mex restoran na aerodromu u Houstonu

Nakon što je Dabiz Muñoz najavio otvaranje Hungry Club lanca gourmet barova na aerodromima s početkom na madridskom, iz Amerike je stigla vijest da Simone Biles, gimnastičarka s najviše medalja u povijesti, otvara tex-mex restoran na međunarodnom aerodromu George Bush u Hustonu u Teksasu.

Restoran će se otvoriti 2025. na Terminalu A, a zvat će se prikladno Taste of Gold. Restoran je suradnja s restoranskom grupom The Playmakers koja je već otvorila restorane s bivšim košarkašem Dirkom Nowitzkim i bivšim hokejašem Martyjem Turcom, sve na teksaškim aerodromima. Kroz najveći houstonski aerodrom na kojem svoj restoran otvara Simone Biles, godišnje prođe više od 46 milijuna ljudi. “Ja sam foodie u duši i nadam se da će Taste of Gold gostima ponuditi divno iskustvo, s nekima od mojih omiljenih okusa,” poručila je Simone Biles.

Meni koji potpisuje restaurater Mark Brezinski iz Dallasa još se dovršava, detalji nisu objavljeni. The Playmakers Grupa objavila je da je ponosna na suradnju sa Simone Biles, jer je ona s 11 olimpijskih i više od 30 medalja sa svjetskih prvenstava “sinonim za izvrsnost”.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.