Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Bar zagrebačkog Sheratona smanjio je cijenu šampanjca Duval Leroy s 29 na 13 eura

Prije mjesec ili dva kritizirali smo Maistru zbog nerazumne cijene šampanjca u inače veoma ugodnom baru zagrebačkog Sheratona. Naime, u Maistrinim rovinjskim hotelima čaša “radnog” šampanjca, vrlo dobrog Duval Leroya, košta od 13 eura u Adriaticu do 16 eura u ultraluksuznom Grand Parku.

Međutim, u baru zagrebačkog Sheratona čaša Duval Leroya koštala je čak 29 eura, dakle dvostruko i još malo više nego u Adriaticu. Ponovimo, Sheraton, Adriatic i Grand Park u vlasništvu su iste kompanije, rovinjske Maistre.

Menadžeri Maistre i zagrebačkog Sheratona brzo su reagirali. Prije nekoliko dana svratili smo u Sheraton i vidjeli da Duval Leroy sada košta 13 eura. Odmah smo popili dvije čaše i odlučili dodati Sheratonov bar na listu naših “rezervnih ureda” kad radimo u gradu.

No, najvažnije je da se i Sheratonov bar, uz Hiltonov Oxbo, sad uvrstio među zagrebačke lokale koji šampanjac ne tretiraju kao luksuz već kao normalno vino kojeg treba što više prodati. A da bi ga se što više prodavalo, cijena šampanjca mora biti  normalna. Trinaest eura za čašu Duval Leroya vrlo je dobra vrijednost za novac.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.