Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Petra Jelenić je napustila Salo i prešla u SOL Mate Jankovića

Petra Jelenić, jedna od najboljih hrvatskih slastičarkimkoju upravo gledamo u novoj sezoni JRT-ovog serijala Slatka kuharica, napustila je projekt Salo i prešla u SOL tapas na hrvatski Mate Jankovića.
”Još jedna velika vijest za nas u SOL tapas na hrvatski i Gradskoj kavani! Kao što sam već više puta rekao, velika želja mi je surađivati sa vrhunskim kolegicama i kolegama, a naša slastičarka Petra Jelenić je upravo to!

Dolaskom Petre poboljšati ćemo ponudu slastica u Soli i pokrenuti ju u Gradskoj kavani. Jako se radujemo zajedničkoj suradnji jer je riječ o vrhunskom profesionalcu ogromnog znanja. Time na dobitku nisu samo naši gosti, već će i cijeli tim imati priliku učiti i raditi s osobom koja voli svoj posao i najbolji je promotor slastičarstva u Hrvatskoj. Jedva čekamo da vam pokažemo na čemu radimo. Petra, dobro nam došla, čast te imati u našem timu!” objavio je danas Janković na svim Facebook profilu.
Petra Jelenić vodila je slastičarnicu Mak na konac, jedno je vrijeme bila glavna slastičarka Maistre, otvorila izvrstan pop up na Gornjem gradu, da bi u zadnjoj profesionalnoj epizodi pokrenula projekt Salo sa chefom Tvrtkom Šakotom i su lasnikim Cogita Matijom Pawlisonom Belkovićem. S Markom Jantolekom i Petrom Jelenić Janković ima najjači tim otkad je otvorio SOL.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.