Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

HORROR USRED PARIZA Lopovi upali u stan slavnog chefa Kei Kobayashija i pretukli njegovu suprugu

kei-g1

Trojica provalnika upala su u stan slavnog pariškog chefa Kei Kobayashija i teško ozlijedila njegovu suprugu, potvrdio je u subotu njegov ured. Poznati Parižani i privremeni stanovnici Pariza, posebno celebrityji, već su nekoliko godina mete vrlo nasilnih provala.

Prije nekoliko godina američka reality zvijezda Kim Kardashian preživjela je ekstremno nasilan napad u kojem su je provalnici vezali, prekrili joj oči, tukli je i ukrali joj nekoliko milijuna dolara vrijedan nakit. Prošli tjedan lopovi su provalili u stan Kei Kobayashija, jednog od najcjenjenijih europskih chefova, Japanca koji je karijeru napravio u Francuskoj i prvog Azijca s tri Michelinove zvjezdice u Francuskoj.

Kobayashi je bio na službenom putu kad mu je provaljeno u stan, u kojem je bila samo njegova supruga Chikako Kobayashi. Provalnici su je pretukli kad ih je pokušala zaustaviti na ulazu u stan. Susjedi koji su čuli lupu i krikove pozvali su policiju i vjerojatno spasili život ženi, a provalnici su pobjegli. Liječnici su potvrdili da su ozlijede toliko teške da će gospođi Kobayashi trebati nekoliko mjeseci za potpuni oporavak.

U pariškom restoranu Kei Kobayashija ručali smo prošlog srpnja. Zbog njegove originalne poetike, neprikosnovene izvedba svakog detalja u svakom jelu, dubokog razumijevanja francuske i japanske tradicije i gastronomije koje nadilazi poznate pojmove fusiona, taj nam je ručak bio jedno od najpoučnijih i najljepših iskustava u trideset godina koliko posjećujemo pariške restorane. Nismo zaboravili ni da smo to divno iskustvo s tri zvjezdice platili tek 145 eura koliko je koštao kraći meni za ručak u restoranu Kei. Nadamo se da će pariška policija pronaći provalnike i spriječiti ovu zaista zapanjujuću vrstu nasilja u jednom od najljepših gradova na svijetu. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.