Nakon ljetne pauze, popularni projekt Sare Josipović PLACe market vraća se na zagrebačku tržnicu Dolac. Zagrebački restorani i chefovi Dolac preuzeti 6. rujna od 18. sati. Jesenski PLACe market obilježit će i smjenu sezona pa će se na štandovima kuhati s ranojesenskim namirnicama ali u ponudi će biti i najveći dosadašnji hitovi poput skradinskog rižota iz RougeMarina ili Al Denteove tjestenine u kolutu parmezana.
Ovoga petka na Dolcu ponovno kuha chef Marin Rendić koji se nakon požara u Bistrou Apetit vraća na scenu s Dežman Barom. Chef Rendić pripremat će mediteranska jela i predstaviti obrise svog novog menija u Dežmanu. Vraćaju se i Gastronomadi koji će ovoga puta pokušati afirmirati ječam kao uličnu hranu.SOI fusion dolazi s novom ponudom u kojoj se ističu Biang biang (bang bang) noodles s dva umaka, a vraća se i Noel, sa sendvičima i koktelima.
Na Dolcu će kuhati i Vinkl, Darling & Shegrts, Androlikos iz Našica, Falafel Inc, Thai Thai, Oui chef by Vedran Stojanac, Meat the King, Ferdinand knedle, Francuske delicije, Amelie i Asuka. Vrijeme je odlično, dani su još dugi, a PLACe market ne posustaje nego postaje sve masovniji i popularniji. Živjeli placevi
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.