Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Jan Hartwig, minhenski chef s 3 Michelinove zvjezdice, istražit će istarsku gastronomiju za 50 Best Discovery

Chef Jan Hartwig u svom restoranu JAN u Münchenu ima tri Michelinove zvjezdice. Jedan je od ekstremno rijetkih svjetskih chefova koji je dobio treću zvjezdicu samo šest mjeseci nakon otvaranja restorana.

Hartwig je karijeru počeo u restoranu Dannenfeld u Braunschweigu, 2014. je prvi put preuzeo poziciju chefa u restoranu Atelier u hotelu Bayerischer Hof u Münchenu i donio mu dvije a kasnije i tri zvjezdice, da bi 2022. u Kunstarealu otvorio svoj restoran i praktički odmah dobio tri zvjezdice. Hartwig je poznat po istraživanju regionalnih njemačkih gastronomskih tradicija i inovativnoj modernizaciji lokalnih namirnica i okusa, a u Njemačkoj je njegov status puno širi od fine dining scene.

Hartwig će s ekipom 50 Best Discovery posjetiti Istru, radi reportaža o istarskim proizvođačima hrane, tartufarima, ribarima, maslinarima, konobama i fine dining restoranima, objavio je na svom Instagram profilu hrvatski gastro pomotor Hrvoje Petrić. Reportaže i video materijal snimljen u Istri, bit će objavljeni na online platformi organizacije World’s 50 Best, uključujući njihov portal 50 Best Discovery.

Discovery je moćan promotivni kanal koji afirmira relevantne restorane, barove, hotele i lokalne gastronomske scene. S obzirom na utjecaj liste World’s 50 Best Restaurants ali i činjenicu da je ulazak na tu listu vrlo težak i osim vrhunske kvalitete restorana zahtijeva višegodišnje ulaganje u promociju i networking, 50 Best Discovery je sjajna promocija za hrvatsku gastronomiju .

.

.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.