
Wienerschnitzel je relativno jednostavno jelo. Prvo istučete teleći odrezak (koji ste očistili od žilica), pa ga uvaljate u brašno, zatim u umućena jaja i nakraju u krušne mrvice. Pa ga pohate u dubokoj vrućoj masnoći tri do pet minuta.
Ako vam se ne da izvesti ovu zaista bazičnu, fizički laganu kulinarsku operaciju, možda je bolje da se uopće ne bavite kuhanjem, nego da živite od hrane iz dostave ili od smrznutih i konzerviranih gotovih jela iz supermarketa.
Kotany, veliki brend osrednjih začina, svojim se Crispy Pohom, čini se, pokušava obraćati baš onim potrošačima koji mrze kuhati. Međutim, u tome nije osobito uspješan.
Dakle, ako koristite Crispy Poh, teleći odrezak koji ste ionako morali istući i očistiti od žilica, prvo umočite u vodu, i zatim uvaljate u Kotanyevu instant smjesu za pohanje. Preskočili ste samo jedan od tri koraka prije pohanja: umakanje mesa u jaje. Koliko ste vremena na tome uštedjeli? Minutu do dvije, što je ipak posve nevažno. Koliko ste novca uštedjeli? Ništa, jaja nisu skupa kao ni Crispy Poh (košta oko dva eura).
Ako vam nije uštedio ni vrijeme ni novac, čemu onda služi Crispy Poh? Zapravo ničemu, pa je zato dobio čast otvoriti našu novu rubriku Nonsens polica, posvećenu suvišnim i besmislenim prehrambenim proizvodima.
Kotanyev Crispy Poh sastoji se od krušnih mrvica, kukuruznog škroba, jaja u prahu i limuna u prahu.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.