
Spud Bud najveći je ovogodišnji hit na zagrebačkoj sceni ulične i brze hrane.
Spud Bud toliko je sumanuto popularan da je na Place Marketi na Dolcu u jednoj večeri prodavao između 350 i 400 kilograma krumpira, koji nisu jeftini.
Spud Bud je jacket potato. Krumpiri se peku, režu na pola, gnječe s maslacem i cheddarom, pa se na njih stavljaju različiti nadjevi, poput trgane svinjetine i chillja con carne. Krumpir dolazi iz Međimurja: svaki je krumpir težak između 320 i 400 grama.
Iza Spud Buda stoje braća Hrvoje i Tomislav Drahotusky; Hrvoje je profesionalni kuhar.
Spud Bud otvara svoj prvi restoran u zagrebačkom Prolazu Neboder, na adresi Bogovićeva 4. S obzirom na popularnost Spud Buda, pred Neboderom bi se mogli stvarati dugi redovi.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.