HSK nastavlja marljivo raditi na širenju vinskog znanja u domaćoj ugostiteljskoj industriji. Ove godine organiziraju novi edukativni ciklus u rujnu, listopadu i studenom.
Kao i dosad, tečajevi će se održavati po hibridnom modelu: teorijski dio online, a praktični dio s degustacijama, organoleptičkom analizom i posluživanjem uživo, u hotelima koji surađuju s Hrvatskim sommelier klubom.
Raspored sommelier tečajeva Prve razine:
• Zagreb, hotel Westin
• Online: 22.–24. rujna
• Onsite: 26.–28. rujna
• Poreč, hotel Mediteran
• Online: 22.–24. rujna
• Onsite: 26.–28. rujna
• Split, hotel Ambasador
• Online: 13.–15. listopada
• Onsite: 17.–19. listopada
• Opatija, hotel Admiral
• Online: 13.–15. listopada
• Onsite: 17.–19. listopada
Raspored sommelier tečajeva Druge razine:
• Zagreb, hoteli Westin i Zonar
Prvi tjedan predavanja:
• Online: 3.–5. studenog
• Onsite: 7.–9. studenog, hotel Westin
• Drugi tjedan predavanja:
• Online: 10.–12. studenog
• Onsite: 14.–16. studenog, hotel Zonar
• Rovinj, hotel Lone
Prvi tjedan predavanja:
• Online: 17., 19. i 20. studenog
• Onsite: 21.–23. studenog
• Drugi tjedan predavanja:
• Online: 24.–26. studenog
• Onsite: 28.–30. studenog
Hrvatski sommelier klub moli sve zainteresirane da svoje prijave pošalju na e-mail: info@sommelier.hr ili da nas kontaktiraju na broj telefona: 052 222 385.
Još jednom želimo naglasiti da je ozbiljno ugostiteljstvo i hotelijerstvo nezamislivo bez sommeliera, jer dobar sommelier prodaje vino puno učinkovitije nego vinske karte. Stoga je iznimno važno da svi profesionalni restorani i hoteli kontinuirano ulažu u vinsko obrazovanje svojih zaposlenika.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.