Maredo, jedan od najpopularnijih zagrebačkih restorana, ovih je dana predstavio novi meni. Steakovi su i dalje Maredov zaštitni znak, no neka su jela prilično originalna, a cijene su više nego prijateljske.
Lasagne s wagyuom koštaju, primjerice, samo 12 eura. Budući da je riječ o prvim lasagnama s wagyuom u Hrvatskoj, ovo bi jelo moralo postati bestseler. File lososa u beurre blancu košta 17 eura, kao i veliki bečki šnicl. Kozice u panku prodaju se za 12 eura. Pigsteak, marinirana svinjska vratina na grillu, košta 9,80 eura, a svinjska potrbušina samo 9,20 eura. Veliki šiš sa cheddarom i umakom od jogurta i mente košta 16 eura, a cijena nekoliko malih jela poput mazalica spušta se ispod 10 eura.
Zanimljivo je da su i cijene steakova relativno široko dostupne. Biftek od 250 grama na novom Maredovu meniju košta 28 eura, što je točno 12 eura manje nego u Vinodolu. Maredo je novim menijem postao jedan od prvih zagrebačkih luksuzno uređenih restorana sa široko prihvatljivim cijenama. I bogata Maredova vinska karta u novom se izdanju može pohvaliti nižim cijenama. Maredo je novim menijem i novom vinskom kartom povukao važan i ispravan potez za cijelu zagrebačku restoransku scenu.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.