Gudin Pigerij je mali lokal na splitskom Pazaru specijaliziran za svinjetinu. Gudin nije obična pečenjara već specijalist za svinjetinu u različitim stilovima svjetske kuhinje, od azijskih do bazičnih balkanskih. Gudin je jedan od najoriginalnijih hrvatskih bistora i svako njegovo gostovanje u Zagrebu izaziva veliko zanimanje.
Ovoga tjedna Gudin Pigeria preuzima jednako popularni zagrebački bistro, trešnjevačku Točkicu. Šef Gudina Mladen Livaja, najavljen kao “sommelier, storyteller i gastro šef s karakterom”, gostima u Točkici će prenijeti vibru s Pazara i pripremati svoja najzanimljivija jela. Gosti će birati s a la carte menija, uz prirodna vina koja će Točkica točiti i na čaše. Dosljedno konceptu, Gudinovom i Točkičinom, na večeri će se točiti vina iz Nesputanih vina.
Maceljska 21, Zagreb
Subota, 5. travnja 2025.
18:00 sati
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.