Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U četvrtak i petak 27. i 28. veljače u opatijskom Keight Hiltonu gostuje nepalski chef Tika Sharma iz zagrebačkog Hiltona Garden Inn

Tika Sharma jedan je od najkompetentnijih azijskih chefova koji su dosad radili u Hrvatskoj. Chef Sharma, rodom iz Nepala, godinama kao šef azijske kuhinje u zagrebačkom Hilton Garden Innu u Radničkoj. Tika Sharma svojedobno je kuhao u različitim hotelima Four Seasonsa, jednog od najluksuznijih hotelskih lanaca na svijetu, uključujući i nenadmašno otmjeni Four Seasons u središtu Milana. Keight Hilton u centru Opatije otvoren je lanjskog ljeta. Riječ je o hotelu s najluksuznije uređenim sobama u epicentru kvarnerskog turizma, i s dosta spektakularnim zatvorenim bazenom.

Rooftop bar hotela Hilton Keight u Opatiji

Tika Sharma idućeg četvrtka i petka 27. i 28. veljače gostuje u Keightu. Chef Sharma u Keightovu će restoranu Pierrot pripremiti višeslijednu azijsku večeru . Keightovi gosti moći će probati tartar od tune s umakom od wasabija i limuna, plate miješanih sushi rolica, pileći dim sum, tom yum s kozicama i cheesecake s yuzuom i limunom. Sharmin tom yum, prepun lemongrassa, jedan je od najaromatičnijih u Hrvatskoj. Kad god ručamo u zagrebačkom Hiltonu Garden Inn, obavezno naručujemo ovu prilično ekspresivnu verziju ikonografske tajlandske juhe.

Chef Tika Sharma
Restoran Pierrot, Hilton Keight

Azijska večera chefa Tike Sharme u Keightu košta 65 eura po osobi. U petak 28. veljače u rooftopu baru hotela Keight, s prelijepim pogledima na Opatiju i more, chef Sharma pripremat će sushi uživo, pred gostima. Sharmin sushi show počinje u 19 i 30 i košta svega 19 eura, što nam se čini nevjerojatno povoljnom cijenom. Večeru u četvrtak i sushi show u petak možete rezervirati na 051 460 007 ili na mail adresi info@keighthotel.com.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.