Gourmet Stage tradicionalni je gostujući program porečkog fine dining restorana Spinnaker, na kojem su dosad nastupali najugledniji i najbolji hrvatski chefovi od Rudija Štefana i Hrvoja Zirojevića, do Hrvoja Kroflina koji je zatvorio lanjsku sezonu Gourmet Stagea.
A ovogodišnji Gourmet Stage, i to 8. ožujka na Dan žena, otvara Katarina Vrenc, chefica popularnog zagrebačkog fun dining bistroa Sopal. Kult Plave Kamenice i Aspira proglasili su gospođu Vrenc Mladom cheficom godine za 2024.
Katarina Vrenc iznimno je talentirana, hrabra i inovativna u slaganju okusa i tekstura. Vrenc je također tehnički kompetentna, što je i normalno budući da je posao učila u Plavom podrumu i u Esplanadi. Uz meni Katarine Vrenc, u Spinnakeru će se točiti vina austrijskog biodinamičkog proizvođača Kogl: Tamara Kogl osobno će predstaviti portfolio ove vinarije s Demetrovim certifikatom.
Gostovanje Katarine Vrenc u Spinnakeru predstavlja sjajan početak nove gastronomske godine u Poreču. Večera Katarine Vrenc i Tamare Kogl na Gourmet Stageu košta 100 eura. Rezervirati možete OVDJE.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.