Kiyomi u Teslinoj počeo je puno prometnije nego što su se vlasnici, restorater Davor Bienenfeld i chef Vid Nikolić, bili nadali. Otkako je uveo ručak, Kiyomi radi minimalno 150 couverta na dan. Što znači da se u kuhinji pojavio manjak radne snage. Kiyomi stoga želi zaposliti još jednog sous chefa. Evo uvjeta:
1500 eura mjesečno
2000 eura godišnje za profesionalno napredovanje
Povremena studijska putovanja i edukacije
Dinamično i kreativno radno okruženje
40 sati tjedno
Mogućnost prekovremenog rada
Minimalno tri godine iskustva na poziciji sous chefa
Kompetentno poznavanje modernih kuharskih tehnika
Strast prema gastronomiji
Sposobnost za vođenje tima u kuhinji; sposobnost za rad pod stresom
Orijentiranost na timski rad, točnost, pouzdanost i predanost poslu
Tečno znanje engleskog (poznavanje drugih stranih jezika poželjna je prednost)
Pomoć glavnom chefu u svakodnevnom radu u kuhinji
Nadgledanje pripreme jela i osiguravanje visokih kvalitativnih standarda
Vođenje kuharskog osoblja i osiguravanje profesionalnog i efikasnog radnog procesa
Osiguravanje čiste i organizirane radne okoline
Osiguravanje pridržavanja svih propisa o sigurnosti hrane
Kandidati za poziciju sous chefa u Kiyomiju trebaju se javiti na mail
Jobs@tastemakers.hr
Ovo su uvjeti poslodavca. U uvjetima, međutim, ne piše nešto što je osobito važno. Kiyomi je, dakle, najvrući novi restoran u Zagrebu i jedan od najpopularnijih restorana u glavnom gradu, sa zaista visokom razinom kvalitete hrane i vina. Što znači da Kiyomi može biti učinkovita odskočna daska u razvoju karijere svakog ambicioznog kuhara.
Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.