Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Riječki fast food lanac Food City očito propada. U njegova dva lokala na Korzu uselio je aROMA Gelato Experience 

Food City je bio jedan od najpopularnijih fast food lanaca u Rijeci. Na Korzu je u jednom trenutku imao dvije ili tri lokacije koje su dosta često hranile riječku mladež sendvičima i burgerima. Food City je također bio prisutan u riječkim trgovačkim centrima, kao jedini izvor prehrane u sablasno lošim food courtovima u Tower Centru i ZTC-u. Hrana u Food Cityu nikad nije bila dobra, ali nije bila ni velika katastrofa, iako su ponekad radili higijenske prekršaje koji bi se prepričavali u riječkoj javnosti.

Zapravo je najveći prekršaj koji je Food Cityja bila njegova bolno dosadna i nemaštovita hrana. Sad je čini se svemu tome došao kraj. Food City je davno izašao iz trgovačkih centara, ali sad je otišao i iz centra grada, pa je pitanje kako tvrtka uopće može preživjeti. U dvije lokacije koje je Food City napustio ušla je aROMA Gelato Experience, gotovo preko noći ih atraktivno uredila i poboljšala ponudu na riječkom Korzu. Prije nekoliko dana kad smo hodali Korzom red se stvorio ispred njihove atraktivne novootvorene lokacije ispred Robne Kuće Ri.

Druga aROMA se otvorila također na Korzu, u prostoru Food Citya preko puta Zagrebačke banke. I tu je podignula cijeli prostor decentnim uređenjem. Čini se da je Korzo sad ipak na putu da izbjegne propast jer se na njemu konstantno otvaraju novi dućani i ugostiteljski objekti što nam je iznimno drago. Rijeka trenutno ima tri aROMA butika, što se može činiti previše, ali se u sezoni zapravo ispred svakoga stvaraju velike gužve. Vjerujemo da Food City, s druge strane, nikome neće nedostajati. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.