Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PRIRODNA VINA NA ULICI Nesputana vina nastupit će na prvom izdanju Food Truck Festivala u centru Zagreba, od 2. do 7. rujna na Britancu

Od 2. do 7. rujna na Britanskom trgu na mjestu tržnice po prvi će se put održati Food Truck Festival. Food Truck Festival četiri je izdanja održao na Jarunu, a s dolaskom u centar grada pojačan je i program. Food Truck Festival inače se održava i u Rijeci, Puli, u Mariboru i na Krku.

Svaki dan za vrijeme festivala od 17 sati do ponoći na Britancu će raditi kućice s hranom, vinima, pivom i koktelima. Dolaze cijenjeni stručnjaci za roštilj BBQ Hot Yard, Ajui Food s bliskoistočnim uličnim jelima, Burger Bar Mrav koji će osim burgera prodavati i sendviče s pastramijem, Rezanac s azijskom hranom, Pekar s pecivima, već standardni Ice Crone, korejski K Dogs, Only Plants za vegane i Ferdinand knedle.

Posebna atrakcija ovogodišnjeg Truck Food Festivala na Britancu bit će kućica Nesputanih vina, jedine zagrebačke vinoteke specijalizirane za organska, biodinamička i neintervencionistička vina. Ovo je prvi put da Nesputana vina iz svoje popularne vinoteke u Žerjavićevoj izlaze na ulicu, na neki gastro festival.

Jednaku kvalitetu na pivskoj strani donosi Varionica. Koktel bar drži Maraska. U sklopu Food Truck Festivala održat će se nekoliko masterclassa i tematskih večeri, a odgovornost za glazbu preuzimaju Lu Jakelić, Azil Jazz tria, Mihaela Kworke, Roberta Marekovića, Stanka Bondže, Frxa, DJ Mede i drugi. 

Detalje o Food Truck Festivalu možete pratiti na njihovim Facebook, Instagram profilima.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.