Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

U četvrtak se poslije preuređenja otvara Spar u Banjavčićevoj, jedan od boljih kvartovskih supermarketa u istočnom Zagrebu

billa-spar

Srednje veliki supermarket u Banjavčićevoj ulici redovito posjećujemo dulje od petnaest godina, još otkako se ondje nalazila Billa, koja je imala izvrstan izbor stranih vina višeg cjenovnog ranga. Pošto se Billa povukla s hrvatskog tržišta, u prostor na uglu Banjavčićeve i Heinzelove uselio se Spar.

Poslije nekoliko godina Spar u Banjavčićevoj prilično se jasno profilirao: postao je dosta sveobuhvatni supermarket sa širokim izborom vina, craft piva, jakih pića, čokolada, voća, povrća i svježeg mesa: Spar u Banjavčićevoj bio je jedan od prvih supermarketa u Zagrebu u kojem ste mogli zamoliti mesara da vam samelje odabrani komad mesa ili da vam propisno očisti biftek.

Danas je to srećom postao trgovački standard. Spar u Banjavčićevoj jako je precizno pogodio format proširenog susjedskog supermarketa: po izboru robe podsjećao je na velike Intersparove trgovine u shopping centrima, dok je istodobno sačuvao osjećaj lokalnog dućana u kojem prodavači poznaju mnoge svoje kupce.

Spar u Banjavčićevoj zatvorio se krajem proljeća radi preuređenja. Prostoru zaista jest trebao face lifting. Bilo je najavljeno da će se otvoriti u rujnu, ali smo jučer u izlozima vidjeli obavijest da se naš dugogodišnji supermarket otvara u četvrtak 29. kolovoza. Nadamo se da će nova verzija samoposluživanja na uglu Banjavčićeve i Heinzelove zadržati dobre značajke svojih prethodnika.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.