Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

JOŠ JEDAN TURISTIČKI KURIOZITET U splitskom Ambasadoru danas su nam probali prodati sobu za 130 do 160 eura više od cijene na Booking.comu

Tajnica Kulta Plave Kamenice u nedjelju poslijepodne nazvala je Ambasador, najbolji splitski hotel, kako bi rezervirala sobu s ponedjeljka na utorak. Poslije konzultacija sa službom prodaje na recepciji su nam ponudili premium sobu s pogledom na more za 650 eura i premium sobu s pogledom na grad za 620 eura.

Ambasador jest veoma dobar hotel, ali možda ne baš toliko dobar da bi ga u ponedjeljak krajem kolovoza plaćali više od 600 eura za jednu noć. Pa smo provjerili cijene na Booking.comu. Booking.com je u nedjelju popodne sobe u Ambasadoru prodavao za 492 eura, dakle 130 do 160 eura manje nego Ambasadorova recepcija! Nepisano je pravilo modernog hotelijerstva da cijene na recepciji ne smiju biti više, a osobito ne bitno više nego na velikim digitalnim platformama poput Booking.coma.

Ovakvu razliku u cijeni za sobu (recepcija Ambasadora nije nam ponudila apartman) nismo, ali doslovno, vidjeli nigdje na svijetu. Ambasador uistinu jest najbolji splitski hotel. Ambasador ima veoma agilnog i efikasnog direktora. No, služba prodaje uklapa se, nažalost, u onaj pomalo kuriozitetni segment hrvatskog turizma. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.