Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

VELIKI GATSBY U BRTONIGLI Na proslavu 20. rođendana San Rocca došla je cijela Istra, pola Dalmacije i bar trećina Zagreba

Nikad se još ni na jednom događaju u Hrvatskoj vezanom uz ugostiteljstvo , nije okupilo toliko prominentnih pripadnika profesionalne zajednice kao u srijedu navečer u Brtonigli. Gastrohotel San Rocco u vlasništvu obitelji Fernetich sinoć je slavio dvadeseti rođendan.

Na San Roccovu rođendansku zabavu došlo je barem pet stotina gostiju koji su se, vrućini usprkos, veselo družili oko bazena, među maslinama, stolovima sa šampanjcima, kamenicama, ljetnim voćem i drugim delikatesama. Iz Dalmacije su, među ostalim, stigli Rudi Štefan, Vjeko Bašić. Ante Božikov, Boris Dešpoja… Iz Zagreba su doputovali gotovo svi vodeći vinski distributeri, a iz Istre brojni vinari, maslinari, chefovi, restorateri i hotelijeri kao i predstavnici istarskog političkog vrha.

Tulio Fernetich

Atmosfera je asocirala na scene s partyja u boljim filmskim verzijama Velikog Gatsbyja, bend je izvodio klasike Amy Winehouse i Nine Simone, Drappier, Delamotte i Taittinger tekli su u potocima. Tulio Fernetich, osnivač San Rocca, još je jednom pokazao da je među najboljima u svom poslu.  Obitelj Fernetich stvorila je jednu od najvažnijih hotelskih i restoranskih institucija u Istri i Hrvatskoj. Brojni njihovi poštivatelji, poslovni suradnici i prijatelji svojim su dolaskom na rođendansku proslavu sinoć potvrdili značaj San Rocca za hrvatsku hotelsku i gastronomsku scenu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.