Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

TURBOFOLK FERRARI #2 Magazinska klet kaže da od 30.6.2023. nema nikakve veze s Ivkom Marićem, ali da vlasnik restorana By the Way nije skinuo oznake Magazinske kleti

U utorak navečer dobili smo pismo Magazinske kleti u povodu našeg teksta o tome da je vlasnik restorana Magzinska klet By the Way zapravo Ivko Marić vozač famoznog crvenog Ferrarija kojim je Stipe Bartulica došao na proglašenje rezultata europskih izbora.

Evo što među ostalim doslovno piše u pismu: “U članku se Ivko Marić navodi kao vlasnik roštiljarnice MK By the Way, jedne od podružnica franšize restorana Magazinska klet, što je u potpunosti netočna informacija. Restoran By the Way od 30. lipnja 2023 nije dio lanca restorana Magazinska klet te u svom nazivu ne nosi predznak MK. Vlasnik Ivko Marić prilikom preuzimanja restorana By the Way nije skinuo oznake Magazinska klet, niti je to učinio na društvenim mrežama što Vas je moglo dovesti do zablude. Molimo Vas da odmah uklonite netočne podatke koji našu tvrtku dovode u izravnu vezu s kriminalom.”

Magazinska klet, dakle tvrdi da Ivko Marić više nema veze s Magazinskom kleti i da ne želi da se podaci o vlasniku restorana By the Way koriste kako bi se Magazinska klet dovodila u vezu s kriminalom. Vrlo lijepo. Drago nam je da se Magazinska klet ograđuje od kriminala. Međutim, zašto Magazinska klet u tih godinu dana otkako je raskinula poslovne veze s Ivkom Marićem nije spriječila Marića da koristi ime MK? Magazinska klet u svom demantiju sama priznaje da gospodin Marić nije skinuo oznake MK ni s restorana ni sa društvenih mreža, u što smo se sinoć uvjerili još jednom provjerom na webu, gdje lijepo piše MK By the Way, Donje Svetice 10. Na internetskoj stranici restorana By the Way i dalje se koristi oznaka MK i oznaka Magazinska klet, franšiza.

I drugo, zašto je Magazinska klet, koja zazire od povezivanja s kriminalom, uopće dala franšizu čovjeku koji je pravomoćno osuđen za pokušaj ubojstva i za iznudu?

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.