Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

TURBO FOLK FERRARI Ivko Marić, vozač Bartuličina Ferrarija, vlasnik je Magazinske Kleti By the Way, roštiljarne i narodnjačkog kluba na Sveticama

Magazinska klet nikad nije bila osobito prestižan brend, niti je roštilj ondje bio posebno dobar. No, zahvaljujući niskim cijenama i golemim porcijama, Magazinska klet postala je iznimno popularna pa se proširila na više lokacija. Magazinska klet širi se i franšiznim modelom. Pa je tako u ovećem kontejneru na Sveticama otvorena Magazinska klet By the Way, koja se na radiju reklamirala zvukom razbijanja čaša.

Neugledni hangar na Sveticama u kojem se svojedobno nalazila Divlja Baranja, jedan od najgorih zagrebačkih restorana svih vremena, sada je kombinacija roštiljarne i narodnjačkog kluba, pod egidom Magazinske kleti. Vlasnik Magazinske kleti na Sveticama zove se Ivko Marić. Ivko Marić je čovjek koji je u crvenom Ferrariju dovezao Stipu Bartulicu na proglašenje rezultata europskih izbora. Ivko Marić je, također, onaj čovjek, koji je pravomoćno osuđen zbog pokušaja ubojstva, a još prije toga zbog iznude. Ivko Marić jedan je od niza osuđenika za teška kaznena djela, koji vode ili su vodili zagrebačke i hrvatske restorane. Što dijelom objašnjava razloge lošeg stanja u hrvatskom ugostiteljstvu. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.