Kult plave kamenice - logotip
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zatvorio se Proof33 u Ilici, ubuduće će raditi samo catering

U subotu 30. lipnja zadnji je radni dan pekarnice Proof33 u zagrebačkoj Ilici. Ekipa Proofa33 ubuduće će se posvetiti “isključivo B2B poslovanju, caterinzima za manja i srednja događanja te pripremanju privatnih večera za grupe,” objavili su na svom Instagram profilu.

Proof33 otvorenje prije godinu dana, s velikom medijskom podrškom. Proof su otvorili Tomislav i Ivan Marković, s namjerom da u Zagrebu etabliraju koncept zanatskog pekarstva fokusiran na manji broj proizvoda i kvalitetu sastojaka i izrade, sličan novoj generaciji pekarnica kakve primjerice posjećujemo u Parizu. 

Proof33, nažalost, nije imao jasan fokus ni koncept, njihova lokacija bila je skrivena od prometnih ulica, najpopularniji proizvodi prebrzo su se rasprodavali, tako da prečesto puta kad smo svraćali u Proof nismo imali što kupiti. U konkurenciji visoko profesionalnih projekata kakav su Korica, Salo, Noel Bread&Deli ili Bread Club, Proof33 nije imao puno šanse.

“Proof33 nikad nije bio zamišljen kao ‘mašinerija’, odnosno nije nam cilj prihvaćati sve poslove i projekte s posljedicom srozavanja naše kvalitete. Svakome klijentu uvijek pristupamo s jednakim žarom i posvećenosti, bilo da se radi o mušteriji koja je ušetala u našu poslovnicu po krafnu to-go ili pak o velikoj tvrtki koja je naručila catering usluge za 100+ ljudi. Nažalost, jednog od smjerova našeg poslovanja moramo se odreći, kako bi svi drugi projekti i dalje ostali na najvišoj razini,” objašnjavaju odluku o zatvaranju lokala u Ilici u Proofu33 i poručuju “Hvala svima i pratite nas i dalje jer naša priča tek počinje!”

Foto/Proof33 Facebook Page  

. .

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.