Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Podignuta optužnica protiv nasilnika koji su lani u Rovinju pretukli sina Mire Pliše, utemeljitelja Meneghettija

Pulsko Državno odvjetništvo napokon je podiglo optužnicu protiv Đurđice Maršić, vlasnice ozloglašenog rovinjskog swingerskog kluba Anaconda i šestorice njenih zaštitara, zbog napada na Brunu Plišu, sina Miroslava Pliše. Zagrebački odvjetnik Miro Plišo utemeljitelj je hotela, vinarije i uljare Meneghetti.

Podsjetimo, početkom rujna 2023. godine Anacondini zaštitari predvođeni vlasnicom kluba žestoko su pretukli Brunu Plišu, jednu osobU u njegovom društvu i još jednu osobu koja mu je pokušala pomoći. Policiji i lokalnom Državnom odvjetništvu trebalo je dosta vremena da reagiraju na taj napad. Đurđica Maršić isprva je uhićena pa puštena, ni protiv jednoga od napadača vlasti nisu zatražile istražni zatvor. Miroslav Plišo morao je poslati otvoreno pismo ondašnjoj glavnoj državnoj odvjetnici Zlati Hrvoj Šipek da bi potaknuo bilo kakvu reakciju lokalnih pravosudnih vlasti.

Đurđica Maršić uhićena je 7. rujna, ali ne zbog napada na Brunu Plišu nego zato što su njeni zaštitari brutalno premlatili jednog talijanskog  državljana. Taj se slučaj dogodio još u srpnju 2023. A jedan od zaštitara kojeg je policija uhitila zbog napada na Plišu pokušao je potegnuti pištolj na policajce. Usprkos sustavnom premlaćivanju gostiju, Anaconda i dalje radi. Čini se da rovinjske gradske vlasti nemaju nikakav problem s klubom čiji djelatnici divljački napadaju svoje goste.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.