Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

KIYOMI U NISKOM STARTU Chef Vid Nikolić i njegov tim već kuhaju, otvorenje se očekuje za koji tjedan

Restorani se, dakle, baš uvijek otvaraju kasnije nego što to njihovi vlasnici najavljuju. Davor Bienenfeld, jedan od vlasnika Kiyomija, najambicioznije koncipiranog novog restorana u Zagrebu, u travnju nam je rekao da otvara najkasnije 1. lipnja. Sad je vjerojatnije da će Kiyomi početi primati goste sredinom srpnja. No, važno je da se u Kiyomiju već kuha.

Chef partner Vid Nikolić i njegov tim svakodnevno uvježbavaju Kiyomijev panazijski meni. Nikolić je prvi dio ove godine proveo u Aziji, gdje je dodatno izučavao kulinarske tehnike i recepture raznolikih azijskih kuhinja. “Otvorit ćemo kad kuhinja bude potpuno spremna,” rekao nam je jučer gospodin Bienenfeld, kojeg smo sreli u Theatriumu Filipa Horvata, ulaz do Kiyomija,  bivšeg Hard Rock Cafea. “Bit će to soft opening, radit ćemo samo navečer,” kaže Bienenfeld. Kiyomi, najveći azijski fusion restoran u Zagrebu, kreće u puni cjelodnevni pogon početkom rujna, dok će se Yakuza, bar s najopasnijim imenom u Hrvatskoj, otvoriti negdje u listopadu. Theatrium i Kiyomi pretvorit će Atrij Zagrebačkog kazališta mladih u jednu od najvrućih gastronomskih točki u Zagrebu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.