Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

CHEF KUHA DOMA U NAJVEĆOJ AKCIJI DOSAD S Brunom Lerotićem prikupljaju 500.000 eura za deset obitelji

Chef kuha doma, humanitarna organizacija hrvatskih chefova i restoratera osnovana na dan velikog petrinjskog i sisačkog potresa, nakon velikog doprinosa u potresnim zonama (podsjetimo Chef kuha doma gotovo dva je tjedna sam hranio stanovnike u razorenim gradovima prije nego je brigu za njih preuzela država), nastavila je raditi kao humanitarna udruga.

Ovih dana objavili su svoju najveću akciju dosad. Zajedno s Brunom Lerotićem, najvećim fenomenom hrvatske influencerske scene, organizatorom i humanitarcem koji je dosad uspješno proveo akcije pomoći za desetke građana, Chef kuha doma sakuplja 500.000 eura za deset hrvatskih obitelji suočenih s ekstremnim siromaštvom i bolešću, koje nemaju nikakvog novca za život.

Nekome svota može zvučati nerealno, ali u jednom danu ove akcije prikupljeno je više od 135.000 eura. Tajna uspjeha akcija koje organizira Bruno Lerotić je u transparentnosti, izboru ciljeva i njegovoj sposobnosti da motivira ljude.

Pomoć se i dalje prikuplja preko udruge Chef kuha doma. IBAN udruge Chef kuha doma, preko kojega možete uplatiti svoju donaciju je HR0923900011198000634 uz opis plaćanja humanitarna akcija.  Barkod koji se nalazi na njihovoj web stranici automatski je generiran na iznos od 10 €, ali svatko taj iznos može promijeniti i uplatiti koliko može i želi, prema svojim mogućnostima. Tijek akcije možete detaljno pratiti na Instagram profilu Bruna Lerotića.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.