Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

IZAZOV 100 ĆEVAPA Robert Knjaz traži osobu koja pred kamerama može pojesti sto ćevapa ili cijelo janje

Robert Knjaz, jedan od najtalentiranijih i najpristojnijih hrvatskih TV voditelja, uskoro počinje snimati serijal o hrani. Pa je na društvenim mrežama podijelio sljedeću objavu: “Naš novi serijal o hrani traži superheroja koji može pojesti sto ili više ćevapa i onoga koji može pojesti cijelo janje (poželjno je da to budu različite osobe). Naravno, hrana je na naš račun. Ako baš nisi od prejedanja ali si fan hrane, pa si recimo odlučio hrani u čast napraviti tetovažu bureka, sarme, ćevapa, pašticade, purice s mlincima ili pizze, javi se da te snimimo.”

Novi projekt Roberta Knjaza očito je nadahnut američkim glumcem, TV voditeljem i diplomantom Yalea Adamom Richmanom, koji je 2008. godine počeo snimati emisiju Man vs. Food. U toj je emisiji Richman jeo desetine pljeskavica, pizze velike poput mlinskog kamena, stotine najljućih čilija i razne druge količinske ekscentričnosti.

Čovjek protiv hrane emitirao se i na Food Networku. Snimanje je obustavljeno poslije četvrte sezone, da bi show oživio 2017. godine, ali s drugim voditeljem. Načelno, zaista ne volimo takvu vrstu izazova o hrani. Iskreno preziremo pljeskavice od tri kilograma, pizze od 4000 kalorija i i prejedanja cijelim kopnenim životinjama. Nedavno smo ismijavali jednu karlovačku pizzeriju koja je pokušavala postati popularna tako što je gostima obećavala 1000 eura ako pojedu pizzu promjera jednog metra za sat vremena.

No, Robert Knjaz toliko je razoružavajuće simpatičan da se njegov izazov od sto i više ćevapa i cijelog janjca možda ipak neće pretvoriti u tipični hrvatski televizijski estradni kič. Gospodin Knjaz je, definitivno, kompetentni profesionalac koji i od istrošenih, prilično loših ideja može napraviti barem gledljivu televizijsku emisiju.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.