Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

BREAKING NEWS U srijedu 3. srpnja na Medvedgradu se dodjeljuju Michelinove zvjezdice. Vodič za Hrvatsku izlazi za nekoliko dana

michelin-dodjela

“Michelinovi inspektori još su u lipnju bili na terenu. Vodič izlazi prije kraja lipnja,” ovih nam je dana rekao sugovornik blizak urednicima Michelina za Hrvatsku. Michelin, naravno, ne želi reći tko je dobio nove zvjezdice. Michelin, također, ne želi potvrditi glasine da je neki od hrvatskih restorana izgubio zvjezdicu.

Zna se jedino da se Draga di Lovrana javno odrekla zvjezdice, uz obrazloženje da im Michelin rastjeruje stalne goste, u što snažno sumnjamo. Michelinove su zvjezdice, naprotiv, najefikasniji alat za punjenje restorana, osobito onih na Jadranu, jer gosti veće kupovne moći često biraju restorane po kriteriju zvjezdica ili plasmana na listi World’s 50 Best Restaurants, gdje hrvatskih restorana nema još od 2010. godine kad se na nju bio kvalificirao Plavi podrum. Svečana dodjela Michelinovih zvjezdica i preporuka u organizaciji Metroa Hrvatska, održat će se u srijedu 3. srpnja na Medvedgradu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.