Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Nai 3.3 vjerojatno je najnagrađenije hrvatsko maslinovo ulje. Nai je osvojio 22 visoke  međunarodne nagrade

Ulja Nai 3.3 koja u svojim maslinicima na Dugom otoku proizvodi bračni par Nives i Goran Morović, ove su godine osvojila 22 prestižne međunarodne nagrade. S drobnicom, coratinom i blendom, Nai 3.3 je ove godine vjerojatno najuspješniji hrvatski brend vrhunskih ekstradjevičanskih maslinovih ulja na najvažnijim svjetskim ocjenjivanjima.

Masline Ville Nai su u striktnom ekološkom uzgoju, neke su stare više od stoljeća, berba se odvija ručno u jednom danu i masline se doslovno istoga trenutka prerađuju u maloj high-tech uljari smještenoj u kompleksu Ville Nai, najspektakularnijeg luksuznog hotela u Hrvatskoj.

Rezultat su izuzetno karakterna ulja čistih aroma i okusa, visokih polifenola, vrlo izražene sortnosti i elegancije, što je još uvijek rijedak spoj u hrvatskom maslinarstvu i uljarstvu. Ulja Nai 3.3 ravnopravna su elitnim talijanskim i španjolskim brendovima, što pokazuju i njihove nagrade.

Ušla su u talijansku Selekciju Leone d’Oro među najbolje plasirana ulja na cijelom ocjenjivanju. Osvojila su zlata, posebna zlata i platine na natjecanjima u Milanu, New Yorku, Bariju, Berlinu i u Japanu, Londonu i Monte Carlu, uskoro stižu i rezultati s ocjenjivanja u Izraelu. Nastave li ovim tempom, ulja Nai 3.3 do kraja će godine postati fenomen hrvatske scene vrhunskih maslinovih ulja.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.