Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

PRASCI I PJENUŠCI U Maredu 13. lipnja gostuje zemunski Pretop, specijalisti za odojke i prosecco

Slogan zemunske pečenjare/pekarnice Pretop je Bread & Schwein & Champagne. Pretop su specijalisti za svinjetinu, kruh i pjenušce, a u četvrtak 13. lipnja će se u Maredu pridružiti chefovima Mariju Mihelju i Luki Džamariji na eventu kakav dosad nije predstavljen zagrebačkoj publici.

Maredo i Pretop pripremit će meni od tri predjela, s odojkom kao glavnim jelom, koji će pratiti pjenušci. Večera na Maredovoj terasi, jednoj od najatraktivnijih u gradu, počinje u 18 sati s kroketima od praseće glave s hrenom i mayo sriracha umakom, a slijede dimljene svinjske uši glazirane u slatkom chilly misu i chicharroni, hrskavi snack od svinjske kože. Glavno jelo, svinjsko pečenje, bit će posluženo minimalistički, sa sourdough kruhom, sezonskom salatom i hrenom. Uz svako jelo točit će se po dvije čaše prosecca Piena. Cijena večere je 50 eura po osobi, Maredo i Pretop posebno jamče i dobru atmosferu. 

MAREDO X PRETOP

Bread & Schwein & Champagne Experience

Maredo, Florijana Andrašeca 14, Zagreb

Četvrtak 13. lipnja 2024.

18:00 sati

Rezervacije na +385 99 457 4000

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.