Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

SENZACIJA U LONDONU Martin Albus Liker od lješnjaka PP Orahovice osvojio je 99 bodova i izvanredno zlato na IWSC-u 

Na ovogodišnjem londonskom IWSC-u, najprestižnijem ocjenjivanju destilata na svijetu, PP Orahovica osvojila je senzacionalnih 99 bodova i izvanredno zlato. Ovaj uspjeh postigao je njihov Liker od lješnjaka, jedan od autentičnijih destilata koji se proizvode u  hrvatskoj industriji pića.

Martin Albus Liker od lješnjaka jedan je od samo šest proizvođača iz cijeloga svijeta koji je u kategoriji Spirits osvojio 99 bodova. U kateogriji likera žiri je ocjenjivao 343 uzorka iz Japana, Sjedinjenih Država, Njemačke, Francuske, Italije, Nizozemske, Južnoafričke Republike i drugih zemalja, kao jedini s 99 bodova najbolje je ocijenjen. 

Liker od lješnjaka Martin Albus kušali smo prije nekog vremena i ostali impresionirani njegovim karakterom. Liker se radi od lokalnih orahovičkih lješnjaka poznatih po dubokom, bogatom okusu i blagoj aromi. Za liker Martin Albus u PP Orahovica rade posebnu selekciju lješnjaka koji se tostiraju i maceriraju do tri mjeseca. Liker se proizvodi bez umjetnih aroma i čista je esencija prženih lješnjaka, guste, glatke svilenkaste teksture s dubokim, intenzivnim ali elegantnim aftertasteom. Martin Albus Liker jedinstven je proizvod hrvatske industrije pića, što dokazuje i njegov veliki uspjeh u Londonu, i sigurno će postati značajna inspiracija hrvatskim barmenina. Osim likera od lješnjaka, PP Orahovica u premium liniji Martin Albus proizvodi i liker od lokalnih oraha i vinski liker od frankovke. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.