Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

TUČA U RIMSKOM HARRY’S BARU Gerard Depardieu udario šakom u glavu najpoznatijeg talijanskog paparazza, vlasnik i gosti restorana u šoku

Rimski Harry’s Bar je hotspot za talijanske celebrityje. Što znači da kao i sva takva mjesta živi u napetoj i neizbježnoj simbiozi s tabloidima. Paparazzi kampiraju kraj Harry’s Bara, posebno u proljeće i ljeto kad slavni gosti restorana večeraju na terasi. No, jedna uobičajena večer u Harry’s Baru pretvorila se u vijest na svjetskim news portalima.

Francuski glumac Gerard Depardieu večerao je u Harry’s Baru sa svojom partnericom Magdom Vavrusovom. Paparazzi su ih fotografirali cijelo vrijeme, ali u jednom trenutku situacija na terasi restorana se zakomplicirala, sve se uskomešalo i uskoro je osoblje Harry’s Bara moralo zvati hitnu pomoć. Iznervirani Depardieom šakom je snažno u glavu udario Rina Barillarija. Rino Barillari nije bilo koji paparazzo. On je kralj talijanskih paparazza i u svom svijetu celebrity sam za sebe. Problem je što se ne zna što se zaista dogodilo na terasi Harry’s Bara.

Rino Barillari u vozilu hitne nakon napada

Gerard Depardieu poznat je kao problematičan koliko i veliki glumac. Prije 12 godina izazvao je skandal kad se, nakon što mu je stjuardesa rekla da ne može u toalet dok avion slijeće, naprosto olakšao u prolazu aviona. Trenutno je puno ozbiljnijim problemima zbog nekoliko optužbi za seksualno zlostavljanje. Neki svjedoci iz Rima tvrde da je sukob započela Depardieuova pratilja Magda Vavrusova, ona i Depardieu tvrde da su reagirali jer ju je Barillari grubo gurnuo, dok druga strana tvrdi da je Depardieu bio nervozan jer nije htio da ga slikaju.

Vlasnik Harry’s Bara Piero Lepore, koji je ovdje nastradao najviše nakon Barillarija kojemu je dijagnosticirana lakša ozljeda glave, desecima medija već nekoliko dana daje izjave uvjeravajući javnost da je njegov restoran mirno i sigurno mjesto, čiji su poznati gosti navikli na paparazze, i čije osoblje uspijeva održati kontrolu i mir gostiju istodobno omogućavajući fotografima da rade svoj posao. “Ovdje više od dvadeset godina nismo vidjeli da lete šake,” rekao je Lepore, “Navikli smo na celebrityje i na paparazze, oni žive jedni od drugih. Ali odvikli smo se od ovakvih tuča.” Više o događaju nije mogao komentirati jer je ispitan kao svjedok, a incident će se čini se zaključiti na sudu. Agresivni ispad Gerarda Depardieua pokazuje koliko je restoranski biznis osjetljiv i kada je riječ o najkonvencionalnijim restoranima na svijetu.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

})