Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Boogie Lab 27. svibnja u Arena Centru otvara veliki novi lokal za više od 200 gostiju

Boogie Lab jedan je od najuspješnijih ugostiteljskih brendova pokrenutih u Hrvatskoj u zadnjih nekoliko godina. Rijetko se događa da neko mjesto u Zagrebu u roku od nekoliko dana postane apsolutni gradski hotspot i ostane puno i nakon što se smiri buzz otvorenja. Boogie Lab utemeljili su Karlo Vulin iz Kroštule i Mladen Vidović, a nakon ulaska američkog partnera Dennisa Turčinovića u projekt započeli su i međunarodnu ekspanziju.

U Hrvatskoj, Boogie Lab širi se godinu dana nakon otvorenja prvoga lokala u Parku Kneževa. Drugi Boogie Lab otvara se u Arena Centru 27. svibnja, na samom ulazu u centar gdje se nekad nalazio kafić Living Room. Boogie Lab u Areni uređen je u istom kodu kao originalni, a radit će od osam ujutro do 23 sata po istom konceptu, kao pekarnica, deli, bistro i bar.

Prostor podijeljen na dva dijela, na gotovo 400 kvadrata prima čak 220 gostiju. Unutrašnji prostor čiji projekt po ideji Mladena Vidovića i u izvedbi Lukše Dominikovića potpisuje arhitektica Mia Petričević, organiziran je oko okruglog community stola i velike disko kugle. “Ovo je pravi Boogie kakav sam zamišljao pri samom nastanku koncepta. U kontaktu smo s mladim jazz, funk i soul umjetnicima koji će ovdje imati live nastupe. Ovo je izvrstan ambijent u jako dobrom akustičnom prostoru,” rekao je u najavi otvorenja Mladen Vidović. Boogie Lab u Areni ima i veliku terasu koja funkcionira kao prodajni botanički vrt s više od 300 biljaka (tema novog Boogie Laba je džungla), što bi trebalo humanizirati hladni prostor shopping centra.

Boogie Lab u Areni prodavat će nešto jednostavniju hranu nego u centru grada, ali i neka jela kojih u Parku Kneževa nem, poput telećih hrenovki u lisnatom tijestu koju sami rade sa svojim senfom, pain suissea sa šunkom, sirom i kremom od kiselih krastavaca ili blueberry cheesecake cruffina i crookieja, hibrida kroasana i cookieja s kikiriki maslacem i višnjom. I meni za večeru bit će nešto jednostavniji, ali Boogie će u Areni pojačati svoju pekarsku vitrinu. Pizze počinju peći od podneva.  

Važno je da će Boogie Lab u Arena Centru raditi i nedjeljom. Od ovoga tjedna je u soft openingu, a od 27. svibnja u punom izdanju.  

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.