Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Vjerovali ili ne, Hell’s Kitchen još traje. Sinoć je emitirana 46. epizoda. Uobičajeno dosadna

Hell’s Kitchen nije samo najdosadniji gastronomski format u povijesti hrvatskih televizija. Hell’s Kitchen je vjerojatno i najdulji gastronomski format u povijesti hrvatskih televizija. Hrvatski Hell’s Kitchen počeo se prikazivati 6. veljače a jučer 16. svibnja emitirana je 46. epizoda.

Budući da je u 46. epizodi sudjelovalo još osam natjecatelja, kraj se nažalost ne nazire. Hell’s Kitchen toliko je spor i dosadan, da mu ne bi pomoglo ni kad bi se kao gosti u jednoj epizodi pojavili Dabiz Muñoz, Rene Redzepi i sam Gordon Ramsay. Nitko ne bi primijetio razliku.

Sinoć u 46. epizodi, gostovao je Marko Gajski, chef korčulanskog LD-a, dobar kuhar i pristojan čovjek. No, ni Gajski niti itko drugi ne može pomoći gledateljima da se izvuku iz prezamornih meandara koji se baziraju na međusobnim  ogovaranjima kandidata,  začinjenim poluamaterskim i tek sasvim rijetko donekle profesionalnim kuhanjem.

Hell’s Kitchen ubijen je formatom. Tko bi, pobogu, u četiri mjeseca tri puta tjedno gledao show u kojem se ništa ne dešava i koji vas ne može ničemu naučiti? Hell’s Kitchen spada među teže komercijalne podbačaje RTL-a, televizije koja bi dala baš sve za samo jednog gledatelja više.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.