Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Izišao je teaser za treću sezonu The Beara. Idu na najvišu razinu, bit će teže nego ikad

Nakon uspjeha prve i još uspješnije druge sezone The Beara, na Disney+ izišao je teaser za treću sezonu koja bi uskoro trebala početi. Iz teasera se ne može bogznašto zaključiti. Izvrsni Jeremy Allen White i dalje je izmučeni chef Carmy,  a prema službenom sinopsisu u novoj sezoni Carmy će sa sous cheficom Sydney (Ayo Edebiri) i rođakom Richiejem (Desi Harperin) sendvič bar koju su pretvorili u fine dining restoran pokušati podići na najvišu razinu, pokušavajući pritom preživjeti.”  

“Svaki dan u restoranskom je biznisu izgubljena bitka,” nastavlja se u sinopsisu, “Carmy se trudi više nego ikad i zahtijeva izvrsnost od svoga tima, koji daje sve od sebe da bi pratio njegov intenzitet.” Sinopsis dodaje da će “njihova potraga za kulinarskom izvrsnošću gurnuti ekipu na nove razine i naglasiti veze koje drže The Bear na okupu.

Kako tim raste, svaki će član nastojati postići višu razinu rada u svojoj ulozi. U restoranskoj industriji nikad niste na sigurnom, a s okruženjem koje se stalno mijenja dolaze novi izazovi i prilike. Naši su kuhari naučili da je svaka sekunda važna, ali ove sezone ćemo saznati jesu li dorasli takvom tempu i mogu li preživjeti.” Treća sezona snima se od veljače, a na Hulu bi trebala doći u lipnju. Dosad su osvojili šest Emmyja

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.