Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

GOVOR MRŽNJE U VEČERI ZA 5 Kuhar iz Domovinskog pokreta, čini se, misli da je Baby Lasagna osvojio drugo mjesto na Festivalu degeneričnosti

“Poslije ovog  maskenbala degeneričnosti koji smo morali trpjeti zadnjih dana na televiziji, sada možete gledati nas normalne ljude u prirodnom okruženju,” napisao je na svom Facebook profilu stanoviti Martin Mladen Pauk, splitski član Domovinskog pokreta. Jutarnji list ispravno je protumačio da je gospodin Pauk aludirao na Eurosong.

Na što je drugo, uostalom, mogao aludirati? Na završetak nogometnog prvenstva ili na završetak pregovora o vladajućoj  većini i sastavu nove Vlade (ovo je drugo malo vjerojatno budući da Pauk pripada jednoj od vladajućih stranaka).

DP-ov splitski političar, bivši gradski vijećnik a danas kuhar u Večeri za pet, implicitno je dakle proglasio Eurosong Festivalom degeneričnosti. Što znači da je Baby Lasagna, trenutno najpopularniji Hrvat na svijetu uz Luku Modrića i Joška Gvardiola, viceprvak Festivala degeneričnosti.

I tu završavaju vicevi. Tvrditi da je Eurosong, zbog  gay ili nebinarnih ili neobično stiliziranih izvođača maskenbal  degeneričnosti, esencijalni je primjer govora mržnje.

RTL bi morao odmah morao  odustati od emitiranja Večere za pet s Martinom Mladenom Paukom. U suprotnom, hrvatski RTL preuzima odgovornost za jedan od degutantnijih primjera govora mržnje u hrvatskon medijskom prostoru, što regulatori moraju kazniti.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.