Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Jelena Šimić Valentić u niskom startu: Pupitres u Medulićevoj otvara se za nekoliko dana

Sommelierka i vinska edukatorica Jelena Šimić Valentić već neko vrijeme priprema preseljenje svog popularnog vinskog bara Pupitres iz Frankopanske u Medulićevu. Novi Pupitres nalazi se u novogradnji, atraktivnoj interpolaciji u Medulićevoj 12, kraj trgovine Mangia i njenog brunch bistroa.

Pupitres u Frankopanskoj pokazao se iznimno uspješnim projektom zato što je istodobno funkcionirao kao prostor za vinske edukacije s dosta polaznika i kao normalni vinski bar za goste koji su šetajući centrom poželjeli popiti čašu nekog boljeg vina po vrlo normalnim cijenama. U vrijeme otvaranja Pupitres je, dapače, točio Taittinger po najnižim cijenama bilo kojeg dobrog šampanjca u Hrvatskoj. Jelena Šimić Valentić razumjela je da vinski bar naprosto ne može funkcionirati bez hrane, pa je gostima počela servirati daskice, bruschette i druge male zalogaje, što je Pupitres učinilo još privlačnijim.

Pupitres se sada seli u novi, moderni prostor, udaljen pola tramvajske stanice od originalne lokacije. Koliko nam je poznato, novi Pupitres u niskom je startu. Otvaranje se očekuje za nekoliko dana. Otvaranje Pupitresa u Medulićevoj trebalo bi, među ostalim, simbolizirati širenje ambicioznog ugostiteljstva iz najstrožeg centra grada koji, kako se obično smatra, prestaje na Frankopanskoj.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.

})