Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

RASPAŠOJ KOD ŠENOE Na Veliku subotu preglasna glazba iz Oio Vivo maltretirala je goste u svim obližnjim lokalima

Jedan od suvlasnika ekscentrično uspješnog Cheese Bara u Cesarčevoj ulici, ovih je dana preuzeo vođenje oleoteke i vinskog bara Oio Vivo u Staroj Vlaškoj. Oio Vivo dosta je ugledni brend istarskih maslinovih ulja u vlasništvu uspješnog građevinskog poduzetnika. Lokal u Staroj Vlaškoj odmah iza Šenoina spomenika prečesto nije bio pun, što je neobično s obzirom na odličnu lokaciju. Pa je stoga prilično logično da je partner u superuspješnom Cheese Baru ušao u Oio Vivo kako bi podigao njegov promet.

Samo što je ušao u dosta pogrešnom stilu. Na Veliku subotu Oio Vivo puštao je glazbu toliko glasno da se u obližnjim lokalima nije mogla čuti njihova glazba. Siroti gosti svih drugih lokala kod Šenoina spomenika bili su izloženi visokodecibelnom maltretiranju sastavljenom po ukusu Narodnog radija ili Extra FM. Ni jedan restoran, kafić ni bar ne smije glazbom ulaziti u prostor susjednih kafića, barova, pizzerija i restorana. To je jedno od bitnih pravila ugostiteljskog bontona, kojeg se sam Cheese Bar, uostalom, uvijek držao.

Drugo, kafići, restorani i barovi s raznolikom publikom, osobito oni na vrlo prometnim mjestima poput Stare Vlaške, ne bi trebali preglasno puštati diskriminativnu glazbu bilo da je riječ o hrvatskim verzijama lošeg popa ili turbo folka ili o Joy Division i Cabaret Voltaire. Uostalom, Budweiser u Heinzelovoj nije izgubio ni jednog gosta otkako je glazbu s Narodnog radija i Extra FM zamijenio decentnim popom. Nadamo se da se raspašoj kod Šenoina spomenika neće ponoviti. Oio Vivo preozbiljan je brend da bi trpio atmosferu narodnjačkih klubova.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.