Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

MIRIŠE ISTOK I ZAPAD Novi Franko’s Pizza & Bar otvara se u luksuznom VMD naselju kraj Veterinarskog fakulteta u Zagrebu. Slijedi još jedan na zapadu grada

Franko’s Pizza & Bar krenuo je u veliku ekspanziju. Fran Župić, vlasnik jedine hrvatske pizzerije koja se nalazi na listi Europe 50 Top Pizza (najbolje europske pizzerie izvan Italije) nedavno je potpisao ugovor o otvaranju novog Franko’sa u luksuznom VMD-ovom kvartu između Darwinove i Heinzelove ulice blizu Veterinarskog fakulteta u Zagrebu.

frankos-pizza-2

Zanimljivo je da se i Boogie Lab i Le Kolač nalaze u VMD-ovim zgradama u Parku Kneževa, blizu centra grada. VMD, čini se, postaje građevinsko gastronomska kompanija. Novi Franko’s Pizza & Bar, koji će biti veći od originalnog lokala u Branimirovoj, trebao bi se otvoriti tijekom ljeta. U Italiji je već kupljena tehnološki superiorna, prilično skupa peć. Poslije ekspanzije na istok, Franko’s Pizza & Bar planira i širenje na zapad grada.

Gospodin Župić procijenio je, naime, da zapadnom Zagrebu, gdje u O’Hari počela hrvatska revilucija napoletane, nedostaje gourmet pizzeria. Stoga krajem ove ili početkom iduće godine na zagrebačkom zapadu planira otvoriti treći Franko’s Pizza & Bar. Detalji o zapadnoj adresi bit će poznati početkom svibnja.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.