Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Uz 90. rođendan Rivica iz Njivica će u travnju i svibnju prirediti jedinstveni gastronomski spektakl s tri retro menija iz 1930-tih, 60-tih i i 80-tih godina

Najbolji restoran otoka Krka ovog proljeća slavi iznimno značajan jubilej; 90 godina obiteljske  ugostiteljske tradicije. Pa je sadašnji vlasnik Rivice iz Njivica Dražen Lesica odlučio tu važnu godišnjicu uveličati s tri specifična, veoma originalna retrospektivna menija.

U petak 19. travnja u Rivici će se kuhati jela iz tridesetih godina prošlog stoljeća, zato jer je 1934. na Krku otvoren prvi pansion obitelji Lesica. 

U petak 26. travnja u Rivici će se pripremati posebni meni sa specijalitetima iz šezdesetih godina, zato što je sadašnja Rivica otvorena 1966. godine  Zadnji retro meni posvećen je otočkoj kuhinji iz osamdesetih godina 20. stoljeća jer se u osamdesetim godinama Rivica etablirala kao jedan od najpouzdanijih i najpopularnijih jadranskih restorana. Gastronomski duh osamdesetih u Rivici će oživjeti u petak 19. svibnja. 

Više je hrvatskih restorana u zadnjih desetak godina slavilo devedeseti ili čak stoti rođendan, ali nikome, ako se dobro sjećamo, nije palo napamet da rođendan obilježi tako kreativno kao sadašnjem timu Rivice iz Njivica. Središnja proslava 90 godina obitelji Lesica u ugostiteljstvu  održat će se u Rivici u petak 7. lipnja.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.