Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

KATASTROFA NA RTL-u Hell’s Kitchen definitivno je gori od Masterchefa, što je zaista teško postići

Hell’s Kitchen emitiran u četvrtak navečer definitivno je najgori, najdosadniji i najbedastiji dosad. Zbog dva razloga. Prvo, u prologu, prije ulaska u kuhinju, kandidati su se toliko neukusno međusobno izogovarali da su nas podsjetili na scenaristički inicirane konflikte u prastarim reality programima poput Big Brothera i Farme.

Jasno je da su i ovo ljigavo tračanje izmislili RTL-ovi producenti, u očajničkoj potrazi za boljim rejtingom. Taj se dio emisije uvrstio među najjadnije televizijske minute na svim hrvatskim nacionalnim TV postajana unatrag dosta vremena. Drugo, natjecateljski dio Hell’s Kitchena nastavljen  je igrom pantomime: siroti kandidati morali su pantomimom pogađati sastojke za coq au vin, jelo o kojem ionako nisu ništa znali. Kakve veze pantomima ima s natjecanjem u profesionalnom kuhanju? 

Baš nikakve. Najnovija epizoda Hell’s Kitchen pokazala je da je ova emisija definitivno izgubila bilo kakvo usmjerenje i da je postala lošija čak i od Masterchefa, što je zaista teško postići. Hell’s Kitchen je dobro počeo. Nažalost, pretvorio se u težak debakl koji vrijeđa imalo zahtjevnije gledatelje.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.