Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Zagrebački Pizza Hut čovjeku je isporučio pepperoni pizzu s ravno 8 (osam) komadića salame

“Sad napokon znam zašto sam izbjegavao Pizza Hut gdje od bih naletio na to mjesto,” napisao je na Facebooku kupac koji je jučer naručo pizzu iz zagrebačkog Pizza Huta. Očigledno je da čovjek nije bogznašto očekivao od drugog najvećeg industrijskog lanca pizzerija na svijetu, ali ono što je dobio zapanjilo je i njega. Zgužvana deformirana pizza s ravno osam komada salame što, prema njegovu izračunu, iznosi “više od eura po komadiću salame”. Ostalo je tijesto, umak od rajčice loša mozzarella.

Pizza Hut je u siječnju došao u Hrvatsku. Ljudi koji su preuzeli Pizza Hut franšizu od prvog su dana pokazali da ne znaju svoj posao. Pizza Hut je prvo najavio da će se otvoriti na dvije lokacije u Zagrebu. Na Google Maps uskoro su označene dvije lokacije, u Bolničkoj ulici na Stenjevcu i u Nehajskoj u Zagrebu. Svi mediji prenijeli su informaciju. Nakon toga, mediji su objavili da su oba Pizza Huta otvorena, nekoliko blogera objavilo je i video iz lokala.

Onda je blog EatOutZagreb nakon samo četiri dana otvaranja naišao na zatvorena vrata i nije mogao dobiti odgovor na pitanje što se dogodilo. Nama su, pak, u Pizza Hutu telefonski objasnili da im je netko hakirao profil na Googleu i lažno upisao da su otvoreni, iako su oni tek u fazi edukacije osoblja. Nakon toga su otvorili, pa tvrdili da su imali tehnički problema. No to je sve manji problem u odnosu na pizze koje isporučuju. Naravno, jela u dostavi u stvarnosti uvijek bar malo lošije izgledaju nego na fotografijama. Ali pizza koju je Pizza Hut isporučio čovjeku u Zagrebu toliko je ispod svakog kriterija da se čak ni Domino’s ne mora bojati konkurencije.

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.