Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji
Divider Text

Jutros se u Masarykovoj preko puta vinskog bara Bastion otvorio drugi Noel Bread&Deli

Noelov Bread&Deli uvjerljivo je najbolja komercijalna pekarnica u Hrvatskoj (Šakotino Salo nešto je drugo, ne baš komercijalna pekarnica). Kad se prije dvije godine otvorio u Dukljaninovoj par metara od ulaza u jedini zagrebački Michelinov restoran, Noel Bread&Deli postavio je više standarde za zagrebačke zanatske pekarnice, koje one do danas nisu uspjele pratiti.

Noelov crni, gusti, teški raženi kruh, jedan je od najboljih kruhova koje smo probali u Hrvatskoj. Masne foccacie, podatne ciabatte i hrskavi baguetti takoder su sjajni, dok su peciva za burgere doslovno briljantna. Noelov Bread&Deli jutros je otvorio drugu poslovnicu, u Masarykovoj 24 blizu Tinova Blata i preko puta Bastiona, vodećeg gradskog vinskog bara. Novi Noel Bread&Deli dio je Noelova pažljivo razrađenog sustava širenja u popularne ugostiteljske žanrove, uz održavanje vrhunske kvalitete. Tako se do ljeta očekuje otvaranje još jedne pekarnice, dva burger bara i vinskog i koktel bara s pizzama.

Svi će novi Noeli biti otvoreni u strogom centriu Zagreba, ili vrlo blizu strogog centra. Širenje Noela prema komercijalnim žanrovima jedan je od sasvim rijetkih primjera razvijanja promišljenih i održivih ekstenzija brenda u hrvatskom ugostiteljstvu. 

PODIJELI
Plava
Sve sto stvarno trebate znati o gastronomiji
Sve što stvarno trebate znati o gastronomiji

Dev & Hosting Plavi Pixel © 2023. Kult Plave Kamenice. All rights reserved.